Tuesday, May 28, 2013

Install bloggerdroid

Alkisah.

Atenye dah post kt fb suruh anak buah aq install apps neh tapinye takde tutorial pulak kan..?
Huhu..

Tapi nk cite dulu macam mana boleh terjebak nak install bende apps neh.
Aq neh tetiap hari stalk blog ben ashaari.

Pastu ade perasan kt nota kaki dia tuh ade tulis publish with bloggerdroid.
Neh mesti dia post dari hanpon dia.
Ade ke apps macam tuh..?

Makanye aq pun cari ler.

Jumpe meh.. tapi punya la banyak.. sampaikan aq kene study sesatu yang mana same macam beliau.

Nak install dalam hanpon senang je..

Pegi ke playstore-> search blogger apps-> sampai kome nampak ikon B macam dalam gambo kt atas tuh-> install-> open-> sign in blog memasing.

Pastu..

Ape lagi... mule lah menaip entri..

Senang kan..? Kalo tak paham dgn tutorial neh, sila lah hubungi pihak berwajib ye.. huahaha...

Published with Blogger-droid v2.0.10

3 comments:

  1. dah maju sekarang ye..hehe.. berblog ngn tipon je.. =)

    ReplyDelete
  2. meh lah install jugak.. lg cepat leh post cite.

    ReplyDelete