Sunday, November 24, 2013

Kisah Ber-Bento-ing untuk Harraz

Alkisah.

Sebenarnye dah lama sangat teringin nak buat bento untuk Haraz.

Sekali terbaca pulak blog sis Wawa Yusoff dengan sis Ekin Jamal yang gigih buat bento untuk anak dorang.

Maka aq pun tambah semangat lah nak buat. Lama jugak study blog dorang.

Tapi wat masa sekarang neh Bento Tool aq tak berapa nak lengkap lagi.

Namun aq tetap gagahkan diri buat bento untuk Haraz.

Baru je pun start, jadi tak berapa nak banyak lagi lah. Layan je lah gambarnye ye.

Bento Tool yang sempat digrab

Abaikan si Haraz yang excited tgk bende baru beli
#1 sup ikan-pau kaya-anggur
#2 sup ikan-chezzy bun-anggur
#3 sup sayur-ayam goreng rempah-pau kaya
#4 sup steambot-ayam goreng-pisang-kurma
Aq tak guna lunchbox yang comei sebab semua lunchbox aq Tupperware Brands. Kata tokei Tupperware, mestilah bagi anak pakai tupperware jugak. huhu..

3 comments:

  1. cutenya kecik2 nak makan bento dah...

    btw, blogwalking here ;)

    ReplyDelete
  2. jenuh fikir bento tu apa..haha..
    apa2 pun, comelnyaaa la hai..

    ReplyDelete