Friday, March 29, 2013

SEGMEN : MARI TAMBAH KENALAN DARI BLOG CINTA ITU INDAH

Alkisah.


Jumlah follower terkini #1011

Mari tambahkan kenalan. huhu..

Kenapa join segmen cik mimie..? sebab dia boleh jadi sahabat blog yg baik. even follower dia cecah seribu, dia boleh detect kite follow dia.

mcm aq hari tuh tak sengaja jumpe blog dia dan follow. pastu esoknye aq tgk dia follow aq balik. siap komen kt post aq lg.. bagus nau la cik mimie neh. anak sape la tuh.

kalo ade sape-sape yang dari segmen cik mimie yg terblogwalking kt post neh, minta tinggalkan jejak ye. saya pun nk menambah koleksi blog walking. suke baca blog org.

5 comments:

  1. assalamualaikum/salam sejahtera.. mekasih ya join segmen ni.. ;)
    ni senarai peserta yang lain..kalau sudi jenguk-jenguk la dorang ye.. ^_^

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/senarai-nama-peserta-segmen-mari-tambah.html

    follower : -tersedia-
    selamat bersegmen & terjah menerjah!.. :D

    ReplyDelete
  2. Salam kenal..done follow sini..
    jemput dtg blog Za pulak.
    http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-folower-by-marfie-dots.html

    ReplyDelete
  3. Dari segmen sama (^_^)
    Done Follow here ..
    Nice blog .

    http://fadzlun.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum ~ jcb datang dr segmen yang sama, salam kenal :)

    ReplyDelete
  5. kalu selalu join segmen mcm ni,bole tambah ramai kenalan dan follower jugak..selamat bersegmen ye

    ReplyDelete