Sunday, December 1, 2013

Mommycha 1st Giveaway

Alkisah.

mommy&baby moments.
G.I.V.E.A.W.A.Y
Aq nak cube nasib join GA MOMMYCHA.
Mudah mudahan ade luck woo..


Theme:
  • mommy&baby moments
  • tak kisah sama ada korang ade sweet, sour, pahit, kelat, sugarcandy, candycrush, scrumptious sugar moment bersama anak-anak tersayang.

How it work:
  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu. DONE
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. DONE
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing. DONE
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini. DONE
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. DONE
  • SATU gambar sahaja, okeh? DONE
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha! MMG ANAK SDR POM, hehe
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini. DONE
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)







Gambar ape ye yang nak dipertaruhkan..? Malu ahhh... Aq tak banyak gambar dengan Haraz, dalam fon ne gambar Haraz dengan Abah dia banyak ler. 

Namun setelah dikorek segala mak nenek koleksi, maka persembahkan..

Haraz wif Ibu masa perasmian NBOS 7

Ne gambar Haraz dengan Ibu masa perasmian NBOS 7: My beautiful neighbourhood. Ibu kene work on tats weekend. Maka Haraz pun ku hangkut sekali. Weekend kan masa untuk bersama anak..

puh.. puh.. puh.. mudah mudahan Mommycha MELTING tengok gambar ne dan pilih kami jadi pemenang. huhu..

3 comments:

  1. hi dear......
    tq sebab join GA mommycha.
    ya allah comeynye gambo ni.
    memang meltingggg pon tgk.
    hadoiii comeynye anak awak tu.
    :)
    sian bwk gak baby pegi work eh.
    insyallah ade rezki boleh menang.
    :)
    tq sygggg!

    ReplyDelete
  2. saya follow kamu
    jempot join yer...hadiah menarik menanti

    http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/12/the-hottest-giveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete
  3. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete